Porovnanie klasických a cloudových prístupov k data miningu - Dvorská, Daša; Chudán, David; Kliegr, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2019)
Predmetom tejto bakalárskej práce je porovnanie vybraných nástrojov pre data minig so zameraním na rozdiely medzi nástrojmi klasickými a cloudovými. Práca postupuje od predstavenie data miningového procesu na základe metodiky CRISP-DM, cez obecný popis cloudových a klasických prístupov a zhodnotením ich výhod a nevýhod. V praktickej časti sú vybrané produkty z oboch kategórií z rôznych hľadísk porovnávané, a výsledky porovnávania nástrojov následne tvoria podklad pre vyvodenie záverov.
Vedoucí práce: David Chudán
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses