Implementace unifikovaného logovacího systému - Horák, Pavel; Bruckner, Tomáš, 1974-; Liška, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2019)
Bakalářská práce se zabývá problémem decentralizovaného logování a nemožnosti efektivního vyhledávání v logových záznamech aplikace ESB, která se nachází v prostředí informačního systému virtuálního mobilního operátora. Tento problém se snaží vyřešit výběrem a implementací sady nástrojů, které logování centralizují a umožňují full-textové vyhledávání. Problém byl v práci vyřešen a cíl byl tak naplněn. Použité vybrané nástroje pro konkrétní prostředí jsou Elasticsearch, Elasticsearch Appender pro Logback a Kibana.
Vedoucí práce: Tomáš Bruckner
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses