Návrh a implementace prototypu chatbota pro psí útulek - Makovec, Dominik (2019)
Práce se zabývá zkoumáním technologie chatbotů a jejich potencionální aplikací v oblasti psích útulků. Dále využitím dostupné umělé inteligence a jejích funkcí pro zpracování obrazu ve spojení s chatboty. Hlavním přínosem je návrh, postupná implementace a otestování chatbota pro psí útulek s konkrétním zaměřením na proces příjmu případů ztráty či nálezu psů. Vedlejším přínosem je aktuální průzkum trhu v oblasti nástrojů pro vývoj chatbotů a nástrojů pro zpracování obrázků pomocí umělé inteligence.