Návrh a implementace prototypu chatbota pro psí útulek - Makovec, Dominik; Vencovský, Filip; Karkošková, Soňa; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2019)
Práce se zabývá zkoumáním technologie chatbotů a jejich potencionální aplikací v oblasti psích útulků. Dále využitím dostupné umělé inteligence a jejích funkcí pro zpracování obrazu ve spojení s chatboty. Hlavním přínosem je návrh, postupná implementace a otestování chatbota pro psí útulek s konkrétním zaměřením na proces příjmu případů ztráty či nálezu psů. Vedlejším přínosem je aktuální průzkum trhu v oblasti nástrojů pro vývoj chatbotů a nástrojů pro zpracování obrázků pomocí umělé inteligence.
Vedoucí práce: Filip Vencovský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses