Průmysl 4.0 - percepce fenoménu mezi studenty vysokých škol - Nosek, Filip; Espinoza, Felix; Maryška, Miloš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2019)
Bakalářská práce „Průmysl 4.0 – percepce fenoménu mezi studenty vysokých škol” seznamuje s oblastí trendu Průmysl 4.0. Práce poskytuje nejen teoretické poznatky o tomto konceptu, ale také informace o světových iniciativách zabývajících se tímto trendem a pohled na možné komplikace. Teoretická část práce zahrnuje také i informace o vztahu Průmyslu 4.0 a Internetu věcí. Praktická část práce se zabývá analýzou informovanosti českých studentů technických fakult. Tato část byla provedena pomocí rozhovorů na trend Průmyslu 4.0 a dále poukazuje na dostupnost, počet zdrojů a zájem studentů o toto téma. Dle této analýzy jsou následně potvrzeny nebo zamítnuty stanovené hypotézy.
Vedoucí práce: Felix Espinoza
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses