Úroveň znalostí studentů středních průmyslových škol o koncepci Průmysl 4.0 - Vítek, Lukáš (2019)
Tato bakalářská práce se věnuje znalostem o koncepci Průmyslu 4.0. Cílem práce je porovnat očekávané a reálné znalosti studentů středních průmyslových škol o tomto konceptu. Cíle práce bylo dosaženo pomocí elektronického didaktického testu, který byl následně vyhodnocen.Celá práce je rozdělena do dvou částí. V první části práce vymezuje pojem Průmysl 4.0, definuje předpokládané oblasti znalostí o koncepci Průmysl 4.0 a nakonec detailně charakterizuje jednotlivé oblasti. Předpokládané znalosti byly rozděleny do oblastí Principy Průmyslu 4.0, bezpečnost, dopady Průmyslu 4.0 a technologické předpoklady. Druhá část bakalářské práce prezentuje vyhodnocení didaktického testu a vyvozuje z nich důsledky.