Analýza funkcionalit pro mobilní aplikaci veřejné správy - Dostál, Jan; Řepa, Václav, 1958-; Vondrovic, Robert; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2019)
Bakalářská práce popisuje proces analýzy funkcionalit pro mobilní aplikaci veřejné správy, která je primárně zaměřena na potřeby občanů měst a obcí. Cílem práce je vytvořit seznam vhodných funkcionalit aplikace. Cíle bude dosaženo popsáním postupu životními situacemi občana v určité roli za pomoci konceptuální analýzy životních situací a aplikováním daného postupu při návrhu funkcionalit aplikace. Práce je rozdělena do pěti částí. První obsahuje úvod do problematiky veřejné správy. Druhá se věnuje analýze existujících řešení. Třetí se zabývá metodikou konceptuální analýzy životních situací. Čtvrtá obsahuje UML modely vytvořené pro potřeby této práce, ve kterých jsou zachyceny potřeby občana v různých rolích. Poslední část se věnuje rozboru funkcionalit.
Vedoucí práce: Václav Řepa
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses