Aplikační portfolio veterinární kliniky - Žáčková, Barbara; Gála, Libor, 1965-; Fortinová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2019)
Tato práce si klade za cíl popsat a zhodnotit aplikační portfolio Veterinární kliniky Louny. V první kapitole je charakterizován pojem aplikačního portfolia, postupy, jakými se aplikační portfolio identifikuje, a jsou zmíněny také faktory, které ovlivňují aplikační portfolio veterinárních klinik všeobecně. Druhá kapitola popisuje vybranou metodiku pro identifikování, popis a zhodnocení aplikačního portfolia kliniky. Obsahem třetí kapitoly je seznámení se s Veterinární klinikou Louny a její organizační strukturou. Čtvrtá kapitola na základě informací zmíněných v předešlých kapitolách popisuje konkrétní aplikační portfolio a na základě zvolené metodiky ho hodnotí. Důležité informace byly zařazeny do tabulek či grafů, jejichž seznam lze najít v přílohách. Součástí práce je i elektronická příloha vypracovaná v MS Excel, která obsahuje tabulky uvedené v práci.
Vedoucí práce: Libor Gála
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses