Analýza a predikce finančního hospodaření společnosti HUDYsport a.s. a okruhu jejího podnikání - Otava, Lukáš; Buus, Tomáš, 1977-; Staňková, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Cílem diplomové práce je vypracování finanční analýzy, strategické analýzy a prognóza tržeb společnosti HUDYsport a.s. v nejbližších letech. Diplomová práce je rozdělena na teoretickou část a praktickou část. Praktická část práce se opírá o veřejně dostupná data z období 2013 – 2017. V teoretické části je popsáno vymezení a význam použitých metod, uživatelé těchto analýz a nejvýznamnější konkurenti v odvětví. V praktické části jsou tyto metody aplikovány na analyzovanou společnost a její vybrané konkurenty. Ve SWOT analýze jsou poznatky z praktické části vyhodnoceny a celá práce je zakončena prognózou tržeb společnosti pro následující roky.
Vedoucí práce: Tomáš Buus
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses