Marketingová strategie společnosti prodávající granule na míru - Králíček, Pavel (2019)
Cílem diplomové práce je vytvoření strategického marketingového plánu, který by nově vzniklé společnosti pomohl stanovit si jasné místo na velice konkurenč-ním trhu s psí stravou a dosáhnout profitability. Byla vypracována analýza in-terního a externího prostředí s využitím sekundárních zdrojů dat, dále analýza zákaznického prostředí na základě primárních dat získaných z ankety mezi na-kupujícími. Na těchto základech vznikl marketingový plán pro jednotlivé „P“ marketingu, plán online komunikace s využitím STDC frameworku a strategie pro budování dlouhodobých vztahů se zákazníky. Práce je zakončena plánem implementace marketingových aktivit.