Marketingová strategie společnosti prodávající granule na míru - Králíček, Pavel; Procházková, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Cílem diplomové práce je vytvoření strategického marketingového plánu, který by nově vzniklé společnosti pomohl stanovit si jasné místo na velice konkurenč-ním trhu s psí stravou a dosáhnout profitability. Byla vypracována analýza in-terního a externího prostředí s využitím sekundárních zdrojů dat, dále analýza zákaznického prostředí na základě primárních dat získaných z ankety mezi na-kupujícími. Na těchto základech vznikl marketingový plán pro jednotlivé „P“ marketingu, plán online komunikace s využitím STDC frameworku a strategie pro budování dlouhodobých vztahů se zákazníky. Práce je zakončena plánem implementace marketingových aktivit.
Vedoucí práce: Markéta Procházková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses