Důvěra a kognitivní schopnosti u seniorů - Hlaváč, Jan; Cingl, Lubomír, 1984-; Slaný, Martin, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2019)
Tato práce nastínila doposud neprozkoumaný vztah mezi kognitivními schopnostmi a důvěrou u seniorů. Senioři se dělí na dvě skupiny, tj. na aktivní, kteří se stále vzdělávají na Univerzitách třetího věku a na pasivní seniory, kteří se nadále již nevzdělávají. Výsledky naznačují nulový vztah mezi kognitivními schopnostmi a důvěrou. Rozdíl mezi aktivními a pasivními studenty v testu kognitivních schopností byl signifikantní, aktivní senioři měli v průměru 2x lepší výsledek než pasivní.
Vedoucí práce: Lubomír Cingl
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: ekonomie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses