Hodnocení kvality rozhodovacího procesu ve vybrané organizaci - Korotvičková, Radka; Váchová, Lucie; Bártová, Blanka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2019)
Cílem této bakalářské práce je porovnat teoretické znalosti v oblasti rozhodování s reálnou situací v konkrétní firmě. Vybraná společnost se musela v nedávné době rozhodnout pro nový software, a v této práci bude analyzován celý rozhodovací proces. Teoretická část se zabývá vysvětlením pojmů rozhodování, teoriemi rozhodování, rozhodovacím procesem a kvalitou rozhodování. V praktické části je popsán konkrétní rozhodovací proces. Informace o procesu jsem získala na základě strukturovaného rozhovoru s projektovou manažerkou a ředitelkou dané organizace.
Vedoucí práce: Lucie Váchová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2019
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2019
Keywords: teorie rozhodování; rozhodování; software; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; decision theory; decision making; software; bachelor's theses