STRATEGICKÁ ANALÝZA NATURFYT-BIO, S.R.O. - Macková, Aneta (2019)
Celkový cíl bakalářské práce je zhodnocení a vymezení celkové pozice společnosti na trhu a vymezit doporučení pro další rozvoj společnosti Naturfyt-Bio. To vše bude docíleno prostřednictvím strategické analýzy. Bakalářská práce je rozdělena do dvou částí. V teoretické jsou definovány a popsány zvolené nástroje strategické analýzy, které budou následně v části praktické aplikovány na společnost Naturfyt-Bio. Závěrem jsou shrnuty výsledky analýz, jejich silné a slabé stránky, příležitosti a hrozby a navrhnuta doporučení pro budoucí vývoj společnosti Naturfyt-Bio.