STRATEGICKÁ ANALÝZA NATURFYT-BIO, S.R.O. - Macková, Aneta; Krause, Josef, 1978-; Hajmán, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Celkový cíl bakalářské práce je zhodnocení a vymezení celkové pozice společnosti na trhu a vymezit doporučení pro další rozvoj společnosti Naturfyt-Bio. To vše bude docíleno prostřednictvím strategické analýzy. Bakalářská práce je rozdělena do dvou částí. V teoretické jsou definovány a popsány zvolené nástroje strategické analýzy, které budou následně v části praktické aplikovány na společnost Naturfyt-Bio. Závěrem jsou shrnuty výsledky analýz, jejich silné a slabé stránky, příležitosti a hrozby a navrhnuta doporučení pro budoucí vývoj společnosti Naturfyt-Bio.
Vedoucí práce: Josef Krause
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses