Strategická analýza - Mráz, Jan; Krause, Josef, 1978-; Boukal, Petr, 1962-2022; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Bakalářská práce je zaměřena na strategickou analýzu podniku Footshop s.r.o. a přináší hodnocení komplexní situace na trhu z pohledu zkoumaného podniku. Práce je rozdělena na dvě části, kde teoretická část slouží k metodickému popisu analýz, které jsou dále konkrétně aplikovány na Footshop s.r.o. v praktické části. Příležitosti, hrozby, silné a slabé stránky podniku, vycházející z externí a interní analýzy v praktické části práce, jsou hodnoceny pomocí analýzy SWOT, z níž vychází i závěrečná strategická doporučení pro podnik. Pomocí nich pak společnost dosáhne získání konkurenční výhody, upevnění pozice na trhu nebo další expanze na nové trhy.
Vedoucí práce: Josef Krause
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses