Implementace systému managementu kvality dle normy ISO 9001 ve vybraném podniku. - Kahoun, Martina; Martínez, Felipe; Plášková, Alena, 1949-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Obsahem práce je analýza současného stavu konkrétní zlínské společnosti vzhledem k plnění požadavků normy ČSN EN ISO 9001:2016. Hlavní zaměření je na změny, kterými norma prošla. Následně po analýze jednotlivých požadavků normy jsou formulována doporučení, aby se společnost mohla ucházet o její certifikaci. Práce je rozdělena na dvě části, teoretickou a praktickou. V teoretické části je představen management kvality, jeho přínosy pro organizaci a hlavní přístupy k systému kvality. Podrobnější pohled je zaměřen na normu ISO 9001:2015 vzhledem k její aktualizaci požadavků na organizaci. Praktická část práce je věnována společnosti AM Interiér, a.s., jejímu představení a analýze současného stavu, formulaci návrhů změn a doporučení, aby mohla společnost certifikaci kvality získat.
Vedoucí práce: Felipe Martínez
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses