Marketingová komunikace divize dětské a kojenecké výživy Nestlé - Zárubová, Veronika (2019)
Cílem této bakalářské práce je vyhodnocení komunikačních aktivit divize dětské a kojenecké výživy Nestlé se specializací na značku BEBA v České republice za pomocí analýzy současného stavu, srovnání s konkurencí a využití kvantitativního a kvalitativního výzkumu trhu a odtud odvodit doporučení pro marketingovou komunikaci divize v dalším období. Pomocí dvou kvantitativních a jednoho kvalitativního výzkumu je zkoumán spotřebitelský profil cílové skupiny, kupní rozhodování v případě dětských kojeneckých mlék a spotřebitelské vnímání značky BEBA a jejích nástrojů marketingové komunikace. Následně jsou na základě poznatků z výzkumů a celé práce doporučeny další vhodné marketingové aktivity, které by při své budoucí komunikaci mohla společnost Nestlé a značka BEBA využít.