Audiovizuální tvorba pohledem freelancerů - Hladík, Jan; Krist, Antonín; Mezuláník, Radek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2019)
V této bakalářské práci se věnuji audiovizuální tvorbě, jejím obecně uznávaným charakteristikám a procesům tvorby a porovnávám je s praktickým přístupem nezávislých tvůrců. V teoretické části popisuji jednotlivé druhy audiovizuální tvorby, kterým se freelanceři věnují nejčastěji. Dále se věnuji základním výrazovým prostředkům filmové řeči, jejich charakteristice a pravidlům využití, a popisuji také učebnicový příklad jednotlivých fází výroby audiovizuálního díla. Tento teoretický základ následně konfrontuji s informacemi získanými prostřednictvím rozhovorů s nezávislými profesionály, kteří se audiovizuální tvorbou živí.
Vedoucí práce: Antonín Krist
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses