Řízení projektů - dostavba a vybavení bytu - Ivonina, Valeriia (2019)
Bakalářská práce je věnovaná řízení projektu dostavby a vybavení bytu, který se nachází v Moskvě. Projekt je aktuální pro mladé domácnosti, které začínají svůj vlastní život a potřebují k tomu vybavený byt. Stejně tak projekt může sloužit podnikatelům, kteří koupí prázdnou nemovitost, rekonstruují ji, vybaví a připraví k bydlení. Následně ji prodají za vyšší cenu. Cílem projektu je nelezení takového řešení, ve kterém by byl projekt ukončen dříve než je stanovený maximální termín dokončení a náklady projektu nesmí překročit stanovený rozpočet.K vypracování projektu byl použit program MS Project, ve kterém byl sestaven podrobný časový plán provedení prací pomocí Ganttova diagramu. Celá dostavba bytu je hodnocená z nákladového hlediska, zde byla provedena deskripční analýza nákladů. K vypracování projektu jsou využity lidské a materiální zdroje, jejichž popis a analýza jsou také uvedeny v bakalářské práci. Každý projekt je spojen s rizikem, proto pro dostavbu bytu byla provedená analýza rizik, na základě které byla stanoven stupeň rizikovosti projektu. Výsledkem bakalářské práce je hotový projekt, který může sloužit jako šablona pro dostavbu a rekonstrukci celého bytu.