Ocenění jmění společnosti Amati-Denak, s.r.o. tržní hodnotou k 1. 1. 2017 - Šoukalová, Marie; Buus, Tomáš, 1977-; Mahdík, Miloslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Tato diplomová práce se zabývá stanovením tržní hodnoty podniku Amati – Denak, s.r.o. k 1. 1. 2017. Na úvod je oceňovaná společnost představena. Následuje strategická analýza, která vymezuje celkový výnosový potenciál podniku. Dalším krokem je analýza finanční, která prověřuje finanční zdraví společnosti. Na základě zmíněných analýz je sestaven finanční plán a provedeno samotné ocenění společnosti. Ocenění je provedeno výnosově – metodou diskontovaných peněžních toků (DCF) na bázi volných peněžních toků pro vlastníky a věřitele (FCFF).
Vedoucí práce: Tomáš Buus
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses