Tvorba event marketingovej kampane - Mackovjaková, Martina; Horová, Olga; Kupec l, Michae; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Témou tejto bakalárskej práce je event marketing a jej hlavným cieľom je vytvorenie event marketingovej kampane. Teoretická časť je venovaná terminológii z oblasti event marketingu. Je v nej definovaný a charakterizovaný pojem event marketing, je predstavená konkrétna typológia event marketingu a tiež je popisované marketingové plánovanie a samotný proces plánovania a tvorby event marketingovej kampane, ktorý pozostáva z niekoľkých častí. V praktickej časti je pojednávané o cukrárni Saint Tropez, pre ktorú je v závere práce vytvorená vhodná event marketingová kampaň na základe analýzy PEST, analýzy SWOT, analýzy odvetvia podľa Porterovho modelu piatich síl, analýzy marketingového komunikačného mixu cukrárne Saint Tropez, osobného rozhovoru s majiteľom cukrárne a dotazníkového šetrenia, ktoré bolo vykonané v cieľovej skupine študenti vysokej škole v Prahe.
Vedoucí práce: Olga Horová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses