Podnikatelský plán - Škeřík, Marek; Krause, Josef, 1978-; Honcová, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Hlavním cílem mé bakalářské práce je vytvořit stručný a přehledný podnikatelský plán, který autorovi do dostatečné míry naznačí, zda-li bude životaschopný a také schopen generovat zisk v daném odvětví. Podnikatelský plán se týká založení meruňkového sadu v jižních Čechách, konkrétně v Týně nad Vltavou. Celkovou strukturu práce bych rozdělil na 4 části – úvod, teoretická, praktická část a závěr. Teoretická část obsahuje nezbytné náležitosti, ze kterých se podnikatelský plán skládá, a také zde popíši základní informace pro zakládání sadu, výsadbu a ošetřování stromků a také dotační program. V praktické části aplikuji teorii do praxe, tj. zpracování jednotlivých bodů plánu, volba právní formy, analýza konkurence, zvolení marketingové a obchodní strategie a nakonec tvorba finančního plánu včetně vývoje potřebných finančních ukazatelů. V závěru práce okomentuji dosažené výsledky a zvážím možnost podnikání v této oblasti.
Vedoucí práce: Josef Krause
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses