Strategická analýza Golf club Ostravice z.s. - Hanuska, Ondrej; Štamfestová, Petra, 1984-; Kastner, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Cieľom bakalárskej práce je vypracovať strategickú analýzu Golf club Ostravice z.s. a na základe zistených výstupov formulovať strategické odporúčanie pre management a vlastníkov. Práca pozostáva z dvoch častí, teoretickej a praktickej časti. V teoretickej časti budú definované charakteristiky základných pojmov a metód strategickej analýzy, s využitím odbornej literatúry. V praktickej časti budú tieto metódy aplikované na vybraný podnik a ich výstupy zhodnotené. Konkrétne bude využitá PESTLE analýza, Porterov model piatich síl, analýza vnútorných zdrojov spoločnosti, VRIO analýza, finančná analýza a analýza zraniteľnosti. Následne budú všetky získané poznatky spracované vo SWOT analýze.
Vedoucí práce: Petra Štamfestová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses