Analýza návratnosti online marketingových aktivít e-shopu Fense.sk - Novotná, Jana; Zamazalová, Marcela; Trnovský, Patrik; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Témou diplomovej práce je návratnosť investícií, ktoré vložil do online marketingových aktivít elektronický obchod Fense. Cieľom tejto práce je prostredníctvom analýzy online marketingových aktivít, ktoré e-shop Fense realizoval, zhodnotiť aká je návratnosť investícií, ktoré do týchto aktivít e-shop vložil. Návratnosť investícií sa zameriava na investície, ktoré boli vložené do samotných online marketingových aktivít a tiež na náklady, ktoré súvisia s ich prevádzkou. V teoretickej časti je priblížená problematika e-commerce a nástrojov online marketingu, v metodickej časti sú priblížené postupy, z ktorých vychádza analýza online marketingových aktivít v praktickej časti. Na základe výsledkov analýzy nasleduje odporučenie autora pre zvýšenie efektivity realizovaných online marketingových aktivít a návrhy pre ďalší rozvoj e-shopu Fense v rámci online marketingu.
Vedoucí práce: Marcela Zamazalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses