Zaměstnanecké benefity - Mojžíšová, Klára (2019)
Tato diplomová práce komplexně objasňuje problematiku zaměstnaneckých benefitů. V teoretické části jsou nejprve popsány cíle, vývoj a druhy zaměstnaneckých benefitů. Dále je vymezena legislativa související se zaměstnaneckými benefity, na kterou navazují účetní a daňové aspekty vybraných benefitů. Součástí teoretické části je také vymezení zaměstnaneckých benefitů dle Mezinárodních účetních standardů. V praktické části je zanalyzován systém benefitů ve společnosti Poradenství ABC, s.r.o.