Zaměstnanecké benefity - Mojžíšová, Klára; Müllerová, Libuše, 1945-; Janhubová, Jaroslava, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Tato diplomová práce komplexně objasňuje problematiku zaměstnaneckých benefitů. V teoretické části jsou nejprve popsány cíle, vývoj a druhy zaměstnaneckých benefitů. Dále je vymezena legislativa související se zaměstnaneckými benefity, na kterou navazují účetní a daňové aspekty vybraných benefitů. Součástí teoretické části je také vymezení zaměstnaneckých benefitů dle Mezinárodních účetních standardů. V praktické části je zanalyzován systém benefitů ve společnosti Poradenství ABC, s.r.o.
Vedoucí práce: Libuše Müllerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses