Využití manažerských technik při organizování hokejového turnaje President Cup - Palkovský, Erik (2019)
Bakalářská práce pojednává o využití manažerských technik při organizování čtyř-denního mezinárodního mládežnického hokejového turnaje President Cup. Cílem práce je zhodnotit vhodnost použití vybraných manažerských technik a následně specifikovat návrhy na zlepšení v individuálních situacích.Práce je zpracována formou případová studie zaměřená na využití vybraných manažerských technik. V teoretické části jsou definovány pojmy z oblasti managementu, sportovního managementu či projektového managementu, včetně vymezení specifik daných oborů. V praktické části je zhodnocen postup a použití manažerských technik v průběhu organizování turnaje. Součástí práce je hodnocení organizace turnaje od trenérů zúčastněných mužstev a vize příštího ročníku s již podniknutými kroky.