Využití manažerských technik při organizování hokejového turnaje President Cup - Palkovský, Erik; Jiřinová, Kateřina; Vich, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Bakalářská práce pojednává o využití manažerských technik při organizování čtyř-denního mezinárodního mládežnického hokejového turnaje President Cup. Cílem práce je zhodnotit vhodnost použití vybraných manažerských technik a následně specifikovat návrhy na zlepšení v individuálních situacích.Práce je zpracována formou případová studie zaměřená na využití vybraných manažerských technik. V teoretické části jsou definovány pojmy z oblasti managementu, sportovního managementu či projektového managementu, včetně vymezení specifik daných oborů. V praktické části je zhodnocen postup a použití manažerských technik v průběhu organizování turnaje. Součástí práce je hodnocení organizace turnaje od trenérů zúčastněných mužstev a vize příštího ročníku s již podniknutými kroky.
Vedoucí práce: Kateřina Jiřinová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses