Propagace malého podniku na Instagramu na příkladu strečinkového studia STRETCH v Praze - Egorova, Anastasiia (2019)
Teoretická část práce obsahuje informaci o sociální síti Instagram, o principu fungování platformy, o nástrojích a o používání sítě za účelem podnikání.Praktická část se zabývá analýzou činnosti podniku Stretch v Praze na Instagramu, vypracováním a realizací nové strategie.Cílem je provést analýzu předchozího vedení firemního účtu na Instagramu, prozkoumat dvě nové strategie a dojít k závěru používání které strategie by bylo vhodné do budoucna.