Propagace malého podniku na Instagramu na příkladu strečinkového studia STRETCH v Praze - Egorova, Anastasiia; Chabirova, Majja; Voloshina, Mariia; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2019)
Teoretická část práce obsahuje informaci o sociální síti Instagram, o principu fungování platformy, o nástrojích a o používání sítě za účelem podnikání.Praktická část se zabývá analýzou činnosti podniku Stretch v Praze na Instagramu, vypracováním a realizací nové strategie.Cílem je provést analýzu předchozího vedení firemního účtu na Instagramu, prozkoumat dvě nové strategie a dojít k závěru používání které strategie by bylo vhodné do budoucna.
Vedoucí práce: Majja Chabirova
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses