Využití sociálních sítí v lékárenství - Nguyen, Thuy Linh (2019)
Hlavním tématem bakalářské práce je využití sociálních sítí v lékárenském odvětví, zejména ve velkých lékárenských společnostech v České republice. Teoretická část se zaměřuje na charakteristiku využití sociálních sítí pro internetový marketing, především tu bude rozebrán marketing na Facebooku. Dále v praktické části bude představena lékárenská firma BENU a budou analyzovány a vyhodnocovány její marketingové aktivity na sociální síti Facebook. Cílem této práce bude vyhodnotit obsah na facebookové stránce BENU lékárny z pohledu osob, kteří sledují profil společnosti. K dosažení stanoveného cíle bude provedeno dotazníkové šetření, týkající se zkušenosti se stránkou. Součástí práce je také provedení osobního rozhovoru se specialistkou obsahu sociálních sítí firmy BENU. Praktická část bude obsahovat i porovnání a zhodnocení efektivnosti tvorby obsahu na Facebooku u největších internetových lékáren.