Vývoj a propagace webového portálu pro podporu turistického ruchu v České republice - Kašpar, Tomáš František; Pavlíček, Antonín, 1977-; Muknšnábl, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2019)
Cílem této bakalářské práce je popsat tvorbu webového portálu sloužícího k propagaci turistických míst v rámci České republiky. Součástí cíle je také popis tvorby plánu pro prvotní propagaci těchto webových stránek. Úlohou tohoto portálu je seznámit návštěvníky z jiných zemí s možnostmi, které Česká republika nabízí, a následně tyto návštěvníky dovést ke konverzi, která bude generovat příjem. V teoretické části budou popsány technologie využitelné při implementaci webových portálů, možnosti monetizace a služby využívané k propagaci. Následně budou vysvětleny možnosti sledování a měření všech důležitých statistických údajů. Praktická část se zaměřuje na výběr vhodného redakčního systému, affiliate programu sloužícímu k monetizaci webového portálu, komunikačních kanálů pro propagaci a následnou implementaci těchto částí. Výstupem práce je celkový popis tvorby webového portálu s použitím redakčního systému se zaměřením na turismus a popis přípravy marketingové kampaně na podporu návštěvnosti při spuštění vytvořeného portálu.
Vedoucí práce: Antonín Pavlíček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses