PODNIKATELSKÝ PLÁN - Schusterová, Kristýna (2019)
Cílem této diplomové práce je vytvořit podnikatelský plán na založení cestovní kanceláře Travelito.cz, specializující se na organizaci dovolené na míru klientům, a následné zhodnocení proveditelnosti plánu. Nejprve je v teoretické části vysvětlena definice podnikání, podnikatele a následně struktura a postup při sestavení podnikatelského plánu. Praktická část je věnována samotné tvorbě konkrétního podnikatelského plánu včetně analýzy potenciálního zákazníka, konkurence, rizik, marketingového a finančního plánu a následného zhodnocení realizovatelnosti záměru.