PODNIKATELSKÝ PLÁN - Schusterová, Kristýna; Mareš, Jan, 1986-; Kűchler, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Cílem této diplomové práce je vytvořit podnikatelský plán na založení cestovní kanceláře Travelito.cz, specializující se na organizaci dovolené na míru klientům, a následné zhodnocení proveditelnosti plánu. Nejprve je v teoretické části vysvětlena definice podnikání, podnikatele a následně struktura a postup při sestavení podnikatelského plánu. Praktická část je věnována samotné tvorbě konkrétního podnikatelského plánu včetně analýzy potenciálního zákazníka, konkurence, rizik, marketingového a finančního plánu a následného zhodnocení realizovatelnosti záměru.
Vedoucí práce: Jan Mareš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses