Analýza spotřebitelských úvěrů z hlediska RPSN se zaměřením na mikroúvěry - Semkovičová, Iveta; Radová, Jarmila; Kučerová, Adéla; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Tato diplomová práce se orientuje na problematiku spotřebitelských úvěru jednak z hlediska ekonomické a právní podstaty současného způsobu nastavení trhu spotřebitelských úvěrů, tak i z pohledu fungování poskytování spotřebitelských úvěrů v praxi. Analýza trhu je prováděná na základě řady ilustrativních výpočtů fiktivních a reálných nabídek spotřebitelských úvěrů a především mikroúvěrů, na něž se práce zaměřuje detailněji jako na aktuální a často diskutovanou problematiku. Jádrem analýzy je identifikace a popsání vlivu různých faktorů na cenové parametry úvěrů, především roční procentní sazbu nákladů a celkovou splatnou částku. Diplomová práce zahrnuje také zhodnocení vývoje a stability současné situace na trhu spotřebitelských úvěrů a mikroúvěrů.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses