Využití moderních vyučovacích metod v ekonomickém vzdělávání - Dohnalová, Karolína (2019)
Bakalářská práce se zabývá charakteristikou výukových metod využívaných v ekonomickém vzdělávání a jejich členění. Rozhodla jsem se především soustředit na aktivizující metody a jejich přínosy ve výuce. Vybrané metody následně podrobně rozebírám a zdůrazňuji jejich výhody a nevýhody. U každé z nich uvádím také příklad využití. V praktické části jsem se věnovala oblíbenosti tradičních a moderní metod. Vedlejším cílem bylo informovat učitele ekonomických předmětů o nových možnostech zpestření výuky.