Využití moderních vyučovacích metod v ekonomickém vzdělávání - Dohnalová, Karolína; Krpálková-Krelová, Katarína; Pavera, Libor, 1972-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Bakalářská práce se zabývá charakteristikou výukových metod využívaných v ekonomickém vzdělávání a jejich členění. Rozhodla jsem se především soustředit na aktivizující metody a jejich přínosy ve výuce. Vybrané metody následně podrobně rozebírám a zdůrazňuji jejich výhody a nevýhody. U každé z nich uvádím také příklad využití. V praktické části jsem se věnovala oblíbenosti tradičních a moderní metod. Vedlejším cílem bylo informovat učitele ekonomických předmětů o nových možnostech zpestření výuky.
Vedoucí práce: Katarína Krpálková Krelová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: vzdělávání v ekonomických předmětech [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses