Ekonomika privátní zubní praxe - Císařová, Klára (2019)
Bakalářská práce se zabývá oceňováním zubních praxí, rozebírá postupy a způsoby ocenění. Charakterizuje ekonomickou činnost zubní praxe, včetně kalkulace cen za výkon, kde konkretizuje a vysvětluje jednotlivé kroky výpočtu. Práce je zakončena specifickým výčtem možných investic a modernizace zubní ordinace.