Ekonomika privátní zubní praxe - Císařová, Klára; Šmídová, Radana, 1977-; Rudolfová, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Bakalářská práce se zabývá oceňováním zubních praxí, rozebírá postupy a způsoby ocenění. Charakterizuje ekonomickou činnost zubní praxe, včetně kalkulace cen za výkon, kde konkretizuje a vysvětluje jednotlivé kroky výpočtu. Práce je zakončena specifickým výčtem možných investic a modernizace zubní ordinace.
Vedoucí práce: Radana Šmídová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses