Strategická analýza společnosti C&A Moda, s.r.o. - Sýkorová, Kateřina; Boukal, Petr, 1962-2022; Špička, Jindřich, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Cílem této bakalářské práce je vyhodnocení úspěšnosti nové strategie společnosti C&A Moda, s.r.o. zavedením e-shopu na českém trhu a zjištění postavení společnosti na trhu prostřednictvím metodiky strategické analýzy. Tato práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část se zaměřuje na definici strategické analýzy a vybraných metod na základě odborné literatury, které jsou poté využity v praktické části a aplikovány na daný podnik. V praktické části je nejdříve představena společnost a poté provedena analýza makrookolí pomocí PESTEL analýzy. Dále následují základní charakteristiky daného odvětví, Porterův model pěti sil a další metody. Součástí práce je i finanční analýza. V závěru práce je provedena SWOT analýza, na kterou navazuje závěr a doporučení pro společnost.
Vedoucí práce: Petr Boukal
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses