Finanční analýza firmy Nestlé Česko, s.r.o. - Krčil, František; Holečková, Jaroslava; Staňková, Anna, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Cílem této bakalářské práce je komplexní zhodnocení finanční situace a finančního zdraví společnosti Nestlé Česko s. r. o. mezi lety 2014–2017. Práce je rozdělena do dvou částí, metodické a praktické. Metodická část se zaobírá teoretickými základy a metodami finanční analýzy. Dále jsou zde popsány absolutní a poměrové ukazatele, na závěr pak bankrotní a bonitní modely. V praktické části je nejprve krátce představena zkoumaná společnost a následně provedena vlastní analýza za použití metod a ukazatelů z teoretické části. Vypočtené hodnoty ukazatelů jsou v závěru zhodnoceny a porovnány s konkurenčními společnostmi.
Vedoucí práce: Jaroslava Holečková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses