Ocenění společnosti KOVOLIS HEDVIKOV, a.s. - Šimůnek, David (2019)
Předmětem diplomové práce je ocenění společnosti KOVOLIS HEDVIKOV, a.s. k 1.4.2018. Výsledky finanční a strategické analýzy potvrzují předpoklad going concern. Ocenění je provedeno metodou diskontovaných peněžních toků s využitím parametrického vzorce. Jako podpůrná metoda je zvolena metoda tržního porovnání.