Ocenění společnosti KOVOLIS HEDVIKOV, a.s. - Šimůnek, David; Brabenec, Tomáš; Ditz, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Předmětem diplomové práce je ocenění společnosti KOVOLIS HEDVIKOV, a.s. k 1.4.2018. Výsledky finanční a strategické analýzy potvrzují předpoklad going concern. Ocenění je provedeno metodou diskontovaných peněžních toků s využitím parametrického vzorce. Jako podpůrná metoda je zvolena metoda tržního porovnání.
Vedoucí práce: Tomáš Brabenec
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses