Strategická a finanční analýza firmy OBI, s.r.o. - Skala, Martin (2019)
Diplomová práce je strukturována do dvou částí.Metodická část se věnuje vymezení předmětu strategické a finanční analýzy, jejím cílům, postupům a metodám. Analytická část se zabývá nejprve charakteristikou předmětné společnosti a její konkurence, následně pak samotným provedením finanční a strategické analýzy.Závěr obsahuje souhrnné vyhodnocení včetně posouzení splnění cílů práce.