Strategická a finanční analýza firmy OBI, s.r.o. - Skala, Martin; Holečková, Jaroslava; Staňková, Anna, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Diplomová práce je strukturována do dvou částí.Metodická část se věnuje vymezení předmětu strategické a finanční analýzy, jejím cílům, postupům a metodám. Analytická část se zabývá nejprve charakteristikou předmětné společnosti a její konkurence, následně pak samotným provedením finanční a strategické analýzy.Závěr obsahuje souhrnné vyhodnocení včetně posouzení splnění cílů práce.
Vedoucí práce: Jaroslava Holečková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses