Využití Azure DevOps pro tvorbu BI řešení ve výrobní společnosti - Mohyla, Jan; Pour, Jan; Zajíc, Ján; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2019)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou aplikace Azure DevOps. Cílem práce je analyzovat funkcionality na ukázkových příkladech. Jednotlivé komponenty jsou vybírány tak, aby dodávaly specifické možnosti do vývoje řešení business intelligence. Dalším cílem bakalářské práce je konečné shrnutí efektů, které s využíváním tohoto nástroje přicházejí. Přínos vypracování této práce spočívá především ve vytvoření analytického dokumentu, který čtenáře provede jednotlivými částmi aplikace. Tato práce může později sloužit jako podklad pro další uživatele, kteří chtějí nástroj využívat pro svá řešení. Práce je rozdělena na dvě základní části. V první teoretické části se práce zaměřuje na definici oblasti business intelligence, agilních metodik a charakteristikou využívaných programů a technologií. Po obecném vymezení scénářů řízení podniku a IT se práce v druhé praktické části přesouvá k samotné analýze aplikace a jejích funkcionalit. V závěru jsou shrnuty zásadní efekty spojené s využíváním této aplikace.
Vedoucí práce: Jan Pour
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses