Strategická analýza podniku SportObchod.cz s.r.o. - Karban, Lukáš; Sieber, Patrik, 1977-; Honcová, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Cílem této bakalářské práce je identifikování příležitostí, hrozeb, silných a slabých stránek společnosti SportObchod.cz s.r.o. za pomoci nástrojů strategické analýzy. Strategická analýza se skládá z jednotlivých metod identifikujících provázanost společnosti s okolím a zároveň hodnotí její vnitřní zdroje a situaci. Struktura bakalářské práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Nejprve bude objasněn postup analýzy s jednotlivými nástroji a následně budou metody aplikovány na vybranou společnost. V závěru bude provedena SWOT analýza syntetizující dosažené výsledky, na jejímž základě budou navrženy strategická doporučení pro zlepšení konkurenceschopnosti a výkonnosti společnosti.
Vedoucí práce: Patrik Sieber
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses