Mobilní webová aplikace pro předpověď počasí za využití technologie PWA - Behina, Miroslav; Vojíř, Stanislav; Sklenák, Vilém, 1963-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2019)
Tato bakalářská práce se zabývá aktuálním trendem v oblasti informačních technologií, progresivní webovou aplikací. Aplikace založena na technologiích PWA nabízí oproti standardním webovým aplikacím rozšířenou funkcionalitu, která do nedávné doby byla dostupná pouze aplikacím nativním. Hlavním cílem této práce je návrh a implementace aplikace za využití technologie PWA a následné porovnání zhodnocení vhodnosti využití těchto technologií při vývoji oproti jiným možnostem implementace. Čtenář bude seznámen s pojmy pojící se k progresivní webové aplikaci, její historií i očekávaným budoucím stavem. Při vývoji jsou představeny jednotlivé fáze návrhu funkčního i grafického a jejich následná implementace. Výsledkem práce je funkční progresivní webová aplikace pro předpověď počasí, schopna nahradit aplikaci nativní v plné šíři.
Vedoucí práce: Stanislav Vojíř
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses