Redesign webu atletického oddílu TJ LIAZ Jablonec nad Nisou, z.s. - Mikula, Martin; Sklenák, Vilém, 1963-; Vojíř, Stanislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2019)
První část této práce se zabývá zadáním od Atletického oddílu TJ AO LIAZ Jablonec nad Nisou, z.s. na chystané webové stránky. Jsou zde popsány požadavky na funkčnost a vzhled. Práce obsahuje popis předlohy pro předmět této práce. Těmi jsou statický web, který byl používán oddílem mnoho let, a nové stránky vytvořené ve Wordpressu, se kterými vedení spolku nebylo spokojené. Práce popisuje nedostatky, které Wordpress má ve webovém prostředí. Cílem práce je popsat tvorbu nové webové aplikace, která bude řešit problémy Wordpressových stránek. Aplikace má výrazně zjednodušit správu obsahu tak, aby se na ovládání stránek mohl podílet větší počet lidí.V práci jsou popsány použité technologie, napojení na databázi, přístup k vývoji a na závěr i budoucnost aplikace.
Vedoucí práce: Vilém Sklenák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses